• متوسطه دوم
  • پایه دهم علوم انسانی
  • جامعه شناسی دهم
  • قسمت هجدهم هجدهم:تحولات هویتی جهان اجتماعی ( علل درونی)
  • قسمت هجدهم:

    هجدهم:تحولات هویتی جهان اجتماعی ( علل درونی)

    هجدهم:تحولات هویتی جهان اجتماعی ( علل درونی)

    تحولات هویتی جهان اجتماعی (علل درونی) جامعه شناسی دهم انسانی

    خلاصه ویدیو آموزشی مبحث تحولات هویتی جهان اجتماعی (علل درونی) از کتاب جامعه شناسی پایه دهم رشته انسانی با تدریس جناب آقای شهرام امامی از اساتید برتر جامعه شناسی.

    دانش‌آموز بودن برای یک فرد، نوعی هویت اجتماعی است و مدرسه دارای هویت فرهنگی‌ای است که با پذیرش عقاید، ارزش‌ها، هنجارها و نمادهای مشترک شکل می‌گیرد. نهاد تعلیم و تربیت یکی از نهادهای جهان اجتماعی است و هویت خود را از جهان اجتماعی کسب می‌کند.

    جهان اجتماعی هویتی دارد که به آن هویت فرهنگی گفته می‌شود. اگر تغییرات اجتماعی را به دو دسته تغییرات سطحی و عمیق (خرد و کلان) تقسیم کنیم، تحول اجتماعی به تغییرات عمیق و کلان اشاره دارد. در تحول اجتماعی، یک جهان اجتماعی به جهان اجتماعی دیگری تبدیل می‌شود.

    هویت فرهنگی جهان اجتماعی گسترده‌تر از هویت اجتماعی است و بر اساس عقاید و ارزش‌های اجتماعی شکل می‌گیرد. این هویت فرهنگی از طریق پدید آمدن عقاید و ارزش‌های مشترک بین انسان‌ها تحقق می‌یابد و فرصت‌هایی را برای شکل‌گیری هویت‌های اجتماعی، خانوادگی و شغلی متناسب با خود فراهم می‌کند. همچنین در برابر هویت‌های فرهنگی ناسازگار با عقاید و ارزش‌های خود مقاومت می‌کند.

    در ویدیو آموزشی بعدی به بررسی مبحث "بحران هویت" خواهیم پرداخت، با مدرسه مجازی آی نو همراه باشید.

    درباره مدرسه مجازی آی نو چه می‌ دانید؟

    مدرسه مجازی آی نو همواره در تلاش است با ارائه ویدیوهای آموزشی درس تحولات هویتی جهان اجتماعی (علل درونی) از کتاب جامعه شناسی دهم انسانی، به دانش‌آموزان عزیز کمک کند که بتوانند بهترین نتیجه را در امتحانات و کنکور کسب نمایند. در واقع هدف ما در مدرسه مجازی آی نو این است که بهترین و باکیفیت‌ترین ویدیو‌های آموزشی و ویدیوهای حل تمرین، جمع بندی دروس و بسیاری خدمات آموزشی دیگر را در اختیار شما قرار دهیم. در آینده نزدیک سعی داریم با آماده کردن جزوات درسی و برگزاری امتحان آنلاین تحولات هویتی جهان اجتماعی (علل درونی)، زمینه را برای شبیه‌سازی آزمون فراهم نماییم تا دانش‌آموزان به‌نوعی بتوانند قبل از فرا رسیدن روز امتحان، میزان تسلط خود را بر مفاهیم درسی بسنجند.

    نظرات