• متوسطه دوم
  • پایه دوازدهم علوم انسانی
  • عربی،زبان قرآن دوازدهم
  • قسمت چهارم قواعد حروف مشبهه بالفعل (۴ از ۴)
  • قسمت چهارم:

    قواعد حروف مشبهه بالفعل (۴ از ۴)

    قواعد حروف مشبهه بالفعل (۴ از ۴)

    درس قواعد حروف مشبهه بالفعل (4 از 4) از کتاب عربی دوازدهم

    خلاصه ویدیو آموزشی درس قواعد حروف مشبهه بالفعل (4 از 4) از کتاب عربی پایه دوازدهم با تدریس محمود فدایی از اساتید برتر عربی.

    حروف مشبهه بالفعل بر سر جملهی اسمیه: اگر مبتدا مرفوع باشد به اعراب منصوب تغییر اِعراب میدهد. توجه داشته باشید که حروف مشبهه بالفعل ظاهرِ مبتدا را منصوب میکند و خبرِ جمله را بدون تغییر در جمله مرفوع نگاه میدارند. اسمِ حروف مشبهه بالفعل به دو شکلِ اسم ظاهر و ضمیر بارز دیده میشود. برای مثال: ان الاسلام دین العباده (اسم ان و منصوب) – انک متردد فی عملک (اسم انّ).

    خبر حروف مشبهه بالفعل دقیقا مانند خبر برای مبتدا به سه شکل دیده میشود: یعنی به شکل مفرد، جمله یا شبه جمله. شرایط جابهجاییِ اسم و خبرِ حروف مشبهه بالفعل دقیقا مانند مبتدا و خبر میباشد. راه تشخیص حروف أن و إن با إن شرطیه و أن ناصبه: إن همواره پیش از اسم یا یک ترکیب جار و مجرور در ابتدای جمله میآید. أن همواره قبل از اسم یا یک ترکیب جار و مجرور در داخل جمله میآید.

    إن شرطیه (به معنای اگر) همواره پیش از فعل شرط آمده و شروعکنندهی جمله است و فعل پس از خود را مجزوم میکند. أن ناصبه (به معنای تا – تا اینکه – برای اینکه) همواره قبل از فعل مضارع میآید و اغلب داخل جمله به کار میرود.

    در ویدیو آموزشی بعدی به آموزش إختبر نفسک 1 و 2 ، انواع لا خواهیم پرداخت، با مدرسه مجازی آی نو همراه باشید.

    درباره‌ی مدرسه مجازی آی نو چه می‌دانید؟

    مدرسه مجازی آی نو همواره در تلاش است با ارائه ویدیوهای آموزشی درس قواعد حروف مشبهه بالفعل (4 از 4) از کتاب عربی دوازدهم، به دانش‌آموزان عزیز کمک کند که بتوانند بهترین نتیجه را در امتحانات و کنکور کسب نمایند. در واقع هدف ما در مدرسه مجازی آی نو این است که بهترین و باکیفیت‌ترین ویدیو‌های آموزشی و ویدیوهای حل تمرین، جمع بندی دروس و بسیاری خدمات آموزشی دیگر را به صورت رایگان در اختیار شما قرار دهیم. در آینده نزدیک سعی داریم با آماده کردن جزوات درسی و برگزاری امتحان آنلاین قواعد حروف مشبهه بالفعل (4 از 4)، زمینه را برای شبیه‌سازی آزمون فراهم نماییم تا دانش‌آموزان به‌نوعی بتوانند قبل از فرا رسیدن روز امتحان، میزان تسلط خود را بر مفاهیم درسی، بسنجند.

    نظرات