• متوسطه دوم
  • پایه دهم علوم انسانی
  • منطق دهم
  • قسمت چهل و ششم مغالطه بر اثر عوامل روانی ۲ از ۲
  • قسمت چهل و ششم:

    مغالطه بر اثر عوامل روانی ۲ از ۲

    مغالطه بر اثر عوامل روانی ۲ از ۲

    مغالطه بر اثر عوامل روانی ۲ از ۲ از کتاب منطق دهم انسانی

    خلاصه ویدیو آموزشی مبحث مغالطه بر اثر عوامل روانی ۲ از ۲ از کتاب منطق پایه دهم رشته انسانی با تدریس جناب آقای محمد جواد سدهی از اساتید برتر منطق.

    بسیاری از انسان‌ها بیشتر تحت تأثیر عوامل روانی (مانند تملق، ترس، تطمیع و مانند آن) قرار می‌گیرند تا تحت تأثیر استدلال. در طول زندگی، جملات مختلف در زرق و برق‌های احساسی و روانی، پیچیده و سپس به ما عرضه می‌شوند. انسان اندیشمند باید بتواند مطلب اصلی را از لابهلای این امور فرعی بیرون بکشد و به دور از احساسات، درباره آن قضاوت کند. تأثیر امور روانی به حدی است که در مواردی برای مطالب غلط، دلیلتراشی انجام می‌شود.

    مغالطه‌ی توسل به احساسات: سوءاستفاده از احساسات افراد بدون ارائه‌ی دلیل معتبر. معمولاً مواردی که در این مغالطه مورد استفاده قرار می‌گیرد و فرد مغالطه‌گر سعی می‌کند با آن‌ها حرف خود را به دیگران بقبولاند، شامل مواردی چون: ایجاد طمع (تطمیع)، ایجاد حس ترس (تهدید)، ایجاد حس ترحم (جلب ترحم)، حس خودخواهی و غرور، غلبه‌ی هواهای نفسانی، و تعصب است.

    مغالطه‌ی بزرگ‌نمایی و کوچک‌نمایی: این مغالطه در کاریکاتورها و تبلیغات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    در ویدیو آموزشی بعدی به "حل سوالات امتحانی 1 از 2" خواهیم پرداخت، با مدرسه مجازی آی نو همراه باشید.

    درباره مدرسه مجازی آی نو چه می‌ دانید؟

    مدرسه مجازی آی نو همواره در تلاش است با ارائه ویدیوهای آموزشی درس مغالطه بر اثر عوامل روانی ۲ از ۲ از کتاب منطق دهم انسانی، به دانش‌آموزان عزیز کمک کند که بتوانند بهترین نتیجه را در امتحانات و کنکور کسب نمایند. در واقع هدف ما در مدرسه مجازی آی نو این است که بهترین و باکیفیت‌ترین ویدیو‌های آموزشی و ویدیوهای حل تمرین، جمع بندی دروس و بسیاری خدمات آموزشی دیگر را در اختیار شما قرار دهیم. در آینده نزدیک سعی داریم با آماده کردن جزوات درسی و برگزاری امتحان آنلاین مغالطه بر اثر عوامل روانی ۲ از ۲، زمینه را برای شبیه‌سازی آزمون فراهم نماییم تا دانش‌آموزان به‌نوعی بتوانند قبل از فرا رسیدن روز امتحان، میزان تسلط خود را بر مفاهیم درسی بسنجند.

    نظرات