• متوسطه دوم
  • پایه دهم علوم انسانی
  • منطق دهم
  • قسمت هفتم مغالطه شیوه نگارش کلمات و ابهام در مرجع ضمیر
  • قسمت هفتم:

    مغالطه شیوه نگارش کلمات و ابهام در مرجع ضمیر

    مغالطه شیوه نگارش کلمات و ابهام در مرجع ضمیر

    مغالطه شیوه نگارش کلمات و ابهام در مرجع ضمیر منطق دهم

    خلاصه ویدیو آموزشی مبحث مغالطه شیوه نگارش کلمات و ابهام در مرجع ضمیر از کتاب منطق پایه دهم رشته انسانی با تدریس جناب آقای محمد جواد سدهی از اساتید برتر منطق.

    عدم رعایت دقیق علائم سجاوندی، حرکات کلمات و همچنین دیکته‌ی کلمات، می‌تواند باعث بروز مغالطه‌ی نگارشی کلمات شود. بخشی از جناس ناقص در ادبیات با بحث مغالطه‌ی نگارشی کلمات مرتبط است. برای مثال: خوار و خار، صفر و سفر (تفاوت در دیکته)، کشت و کُشت (تفاوت در حرکت).

    اگر در جمله ضمیری وجود داشته باشد که مرجع آن مشخص نباشد، جمله دچار ابهام می‌شود و این ابهام می‌تواند منشأ خطای اندیشه گردد. از این رو، آن را مغالطه‌ی ابهام در مرجع ضمیر نامیده‌اند. برای مثال: کودک تا پدرش را دید لباسش را مرتب کرد. یا: او گفت: این کتاب من است.

    برخی کلمات می‌توانند باعث بروز مغالطه‌ی نگارشی شوند، به‌واسطه‌ی دیکته‌ی متفاوت آن‌ها. مانند: ثواب و صواب، ساعد و صاعد، قریب و غریب، اصرار و اسرار، قاضی و غازی، ارض و ارز و عرض، مُلک و مَلَک و مِلک.

    در ویدیو آموزشی بعدی به "مفهوم جزئی و کلی" خواهیم پرداخت، با مدرسه مجازی آی نو همراه باشید.

    درباره مدرسه مجازی آی نو چه می‌ دانید؟

    مدرسه مجازی آی نو همواره در تلاش است با ارائه ویدیوهای آموزشی درس مغالطه شیوه نگارش کلمات و ابهام در مرجع ضمیر از کتاب منطق دهم انسانی، به دانش‌آموزان عزیز کمک کند که بتوانند بهترین نتیجه را در امتحانات و کنکور کسب نمایند. در واقع هدف ما در مدرسه مجازی آی نو این است که بهترین و باکیفیت‌ترین ویدیو‌های آموزشی و ویدیوهای حل تمرین، جمع بندی دروس و بسیاری خدمات آموزشی دیگر را در اختیار شما قرار دهیم. در آینده نزدیک سعی داریم با آماده کردن جزوات درسی و برگزاری امتحان آنلاین مغالطه شیوه نگارش کلمات و ابهام در مرجع ضمیر، زمینه را برای شبیه‌سازی آزمون فراهم نماییم تا دانش‌آموزان به‌نوعی بتوانند قبل از فرا رسیدن روز امتحان، میزان تسلط خود را بر مفاهیم درسی بسنجند.

    نظرات