• متوسطه دوم
  • پایه دهم علوم انسانی
  • منطق دهم
  • قسمت بیست و چهارم اقسام قضیه حملی(۲ از ۲)
  • قسمت بیست و چهارم:

    اقسام قضیه حملی(۲ از ۲)

    اقسام قضیه حملی(۲ از ۲)

    اقسام قضیه حملی ۲ از ۲ از کتاب منطق دهم انسانی

    خلاصه ویدیو آموزشی مبحث اقسام قضیه حملی ۲ از ۲ از کتاب منطق پایه دهم رشته انسانی با تدریس جناب آقای محمد جواد سدهی از اساتید برتر منطق.

    اگر سور "هر" با نسبت سالبه بیاید، نتیجه آن دو قضیه جزئی خواهد بود، نه یک قضیه کلی. برای مثال: "هر دانش‌آموزی نامنظم نیست" به معنای این است که "برخی دانش‌آموزان نامنظم نیستند" و "برخی دانش‌آموزان نامنظم هستند". اگر سور "هر" با نسبت موجبه یا سور "هیچ" با نسبت سالبه بیاید، با قضایای کلی مواجه هستیم.

    قضایای محصوره به دو دسته جزئیه و کلیه تقسیم می‌شوند که به مصادیق موضوع بستگی دارند. 

    1. اگر محمول قضیه‌ای عدد باشد، آن قضیه شخصیه است.
    2. اگر موضوع قضیه ضمیر باشد (چه محذوف و چه ذکرشده)، آن قضیه نیز شخصیه محسوب می‌شود.

    در زبان روزمره ممکن است از سورهایی غیر از "هر" یا "هیچ" و "بعضی" استفاده شود که باید آن‌ها را به یکی از سورهای کلی یا جزئی تبدیل کنیم.

    در ویدیو آموزشی بعدی به "مربع تقابل و تناقض" خواهیم پرداخت، با مدرسه مجازی آی نو همراه باشید.

    درباره مدرسه مجازی آی نو چه می‌ دانید؟

    مدرسه مجازی آی نو همواره در تلاش است با ارائه ویدیوهای آموزشی درس اقسام قضیه حملی ۲ از ۲ از کتاب منطق دهم انسانی، به دانش‌آموزان عزیز کمک کند که بتوانند بهترین نتیجه را در امتحانات و کنکور کسب نمایند. در واقع هدف ما در مدرسه مجازی آی نو این است که بهترین و باکیفیت‌ترین ویدیو‌های آموزشی و ویدیوهای حل تمرین، جمع بندی دروس و بسیاری خدمات آموزشی دیگر را در اختیار شما قرار دهیم. در آینده نزدیک سعی داریم با آماده کردن جزوات درسی و برگزاری امتحان آنلاین اقسام قضیه حملی ۲ از ۲، زمینه را برای شبیه‌سازی آزمون فراهم نماییم تا دانش‌آموزان به‌نوعی بتوانند قبل از فرا رسیدن روز امتحان، میزان تسلط خود را بر مفاهیم درسی بسنجند.

    نظرات